BiancaRijkenbarg_RDMkantine_Lr-207

Trouwen

De RDM Kantine is een prachtige industriële locatie te midden van de Rotterdamse Dokhaven. Op de plek waar vroeger de arbeiders van de RDM bijkwamen van noeste arbeid en hun boterham uit de trommel aten, kunt u ook terecht voor zakelijke en particuliere events, zoals vergaderingen, bedrijfsborrels, verjaardagen en bruiloften.

Bij mooi weer kunt u ervoor kiezen de huwelijksvoltrekking (gedeeltelijk) buiten te laten plaatsvinden, of eventueel de  taart aan te snijden, samen te proosten of uw receptie te houden. Uw gasten worden getrakteerd op een fenomenaal uitzicht! U kunt de beleving van de haven zelfs uitbreiden door de gasten te laten arriveren met de watertaxi of waterbus.

Het was een hele mooie, goed verzorgde dag. Onze gasten, maar vooral wij, hebben erg genoten van de schitterende locatie.
Xiara & Sander

Zalen

De RDM Kantine beschikt over twee ruimtes die tevens aan elkaar te schakelen zijn door de zware glazen met houten deuren aan industriële katrollen te openen. Zo kunnen wij voor u een leuke dans / zit combinatie creëren tijdens uw receptie of feest maar ook de ruimte knusser maken voor uw diner of huwelijksceremonie. Bij mooi weer kan de ceremonie ook op de pier plaats vinden. Het verleden van RDM is hier voelbaar. De industriële look en feel zijn behouden gebleven, maar met een eigentijdse twist.

Bent u het bruidspaar dat op zoek is naar een vernieuwende locatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Faciliteiten

Locatie

Unieke Locatie
Gratis WIFI
Industriële look & feel
Gratis parkeren

Zalen

Flexibele indeling/aankleding ruimte
Voldoende verlichting
Diverse AV Middelen
Diverse catering services

AV Middelen

Geluidsinstallatie
LED Scherm
Zaalversterking
Speakers
Microfoon

Zaalinformatie

RDM zaal
Huwelijksvoltrekking 100 personen
Diner 120 personen
Receptie/feest 200 personen
RDM kantine
Receptie/feest 100 personen

Vraag brochure aan

Wij willen u graag ondersteunen bij het organiseren van uw huwelijksdag. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onze medewerkers van de Sales & Banqueting staan u bij met raad en informeren u graag over de vele mogelijkheden.