Evenementen

Van vergaderen tot een feest

In de kantine, waar vroeger metaalbewerkers en scheepbouwers bijkwamen en hun boterham uit de trommel aten, huist tot op de dag van vandaag nog steeds een unieke plek waar arbeiders van het RDM terrein samenkomen. Wanneer de broodtrommels worden opgeborgen en het werk weer begint, transformeert de RDM Kantine tot een unieke evenementenlocatie.

Zalen

Wij beschikken over twee ruime zalen. Deze ruimtes worden van elkaar gescheiden door middel van twee grote glazen schuifdeuren. Door beide zalen bij elkaar te betrekken kan de capaciteit flink worden vergroot. Hierdoor creëren we de mogelijkheid om vergaderingen, borrels, walking dinners en feesten te organiseren tot wel 200 personen.Vergaderen

De Zaal van de RDM Kantine bied een vrij in te delen ruimte met vaste technische faciliteiten, zoals een LCD scherm en versterkt geluid. De hoge plafonds en de authentieke details zorgen voor een inspirerende omgeving. Dit maakt deze ruimte zeer geschikt voor vergaderingen en plenaire sessies.

Borrel of feest

Daarnaast is de Zaal van ook perfect voor een (bedrijfs)borrel of een groot feest. In de Zaal bevind zich een vaste bar. Je kunt de Zaal en de Kantine bij elkaar betrekken door de glazen schuifdeuren te openen. Hierdoor wordt de ruimte nog groter!


Culinaire invulling

Tijdens het evenement verzorgt ons banquetingteam op al onze locaties de culinaire invulling. De gerechten worden bereid door getalenteerde chefs. Hun jarenlange ervaring zorgt ervoor dat het je gasten aan niets ontbreekt.

De keuze voor de culinaire invulling maak je vooraf aan je evenement of bruiloft. De mogelijkheden zijn eindeloos en jouw contactpersoon adviseert je graag!


Bereikbaarheid

De RDM Kantine is niet alleen over land goed te bereiken, ook over water zijn er voldoende mogelijkheden. Zo komt de Watertaxi vanuit alle hoeken van de stad richting het RDM terrein en gaat er een veerdienst vanuit Rotterdam West naar de Heijplaat. Het is een komen en gaan van boten die vanaf het zonnige terras aan het water goed te aanschouwen zijn.

Benieuwd of jouw event plaats kan vinden bij de RDM Kantine?

Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of via onze contactpagina.

Openingstijden

Maandag 10.00 – 16.00
Dinsdag 10.00 – 16.00
Woensdag 10.00 – 16.00
Donderdag 10.00 – 16.00
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten