Trouwen bij de RDM Kantine

Geniet van het unieke uitzicht over de haven

Jullie mooiste dag in een verborgen stukje Rotterdam

De RDM Kantine, gelegen op het terrein van het voormalig Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM), is een unieke evenementenlocatie. Het verleden van RDM is hier voelbaar. De industriële look en feel zijn behouden gebleven, maar met een eigentijdse twist.

Bij mooi weer kun je ervoor kiezen de huwelijksvoltrekking (gedeeltelijk) buiten te laten plaatsvinden, of eventueel de taart aan te snijden, samen te proosten of de receptie te houden. Jullie gasten worden getrakteerd op een fenomenaal uitzicht! Je kunt de beleving van de haven zelfs uitbreiden door de gasten te laten arriveren met de watertaxi.

Wij bieden de mogelijkheid om de gehele dag bij ons door te brengen; van prachtig ceremonie, gezellige receptie en uitgebreid diner tot het onvergetelijke feest!

Fantastische bruiloft gehad op deze prachtige locatie! Vriendelijk en professioneel personeel, alles was tot in de puntjes verzorgd. Ook was het eten zeer goed!

Jitske


De mooiste dag van jullie leven

Jullie huwelijksdag is een speciale gebeurtenis. Een romantische dag waarop alles vlekkeloos dient te verlopen. Daarom hebben jullie bij ons één contactpersoon die assisteert met de gehele organisatie van de grote dag en jullie adviseert tijdens alle voorbereidingen.

Dankzij onze ervaring in het organiseren van bruiloften kunnen we je gemakkelijk in contact brengen met bijvoorbeeld leveranciers van bruidstaarten en fotografen.

We hebben hier een ontzettend mooie trouwdag gehad. De locatie is prachtig en uniek, met veel sfeer van zichzelf. Er is goed met ons meegedacht en het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast was het eten ook heerlijk! We zouden de RDM Kantine zeker aanraden voor aankomende bruidsparen.

Jasper & Lisa

Meerdere locaties combineren?

De RDM Kantine is onderdeel van de Dudok Horeca Groep. Het is dan ook mogelijk om een combinatie van meerdere locaties te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ceremonie en receptie bij Dudok In Het Park en jullie diner en feest bij de RDM Kantine?! Uiteraard denken we hierin graag met jullie mee.

Wil je meer informatie over trouwen bij de RDM Kantine?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Openingstijden

Maandag 10.00 – 16.00
Dinsdag 10.00 – 16.00
Woensdag 10.00 – 16.00
Donderdag 10.00 – 16.00
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten