Ontmoet, kom en beleef zelf de sfeer!

Bij RDM Kantine is het ontmoeten onder het genot van een goede kop koffie, smaakvol lunchgerecht of een gezellige borrel. De groeiende RDM Campus had al langer behoefte aan een representatieve ontmoetingsplek en vooral een stek voor een lekkere, gezonde hap en een goede kop koffie.

Op de plek waar vroeger metaalbewerkers e.a. van RDM bijkwamen van noeste arbeid en hun boterham uit de trommel aten, staan nu spijzen en dranken die deels in de Hoeksche Waard worden geproduceerd. Een bewuste keuze om concrete invulling te geven aan de RDM Campus visie over duurzaamheid.

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

RDM Kantine is niet enkel een plek voor de hedendaagse ‘arbeiders‘ op RDM. Het is juist voor iedereen; bedrijven uit de omgeving, bezoeker, student, toerist, fietser, en natuurlijk voor de echte Rotterdammer. Van zakelijke afspraak of een overleg met je collega tot een amicale ontmoeting met kennissen. Verder is er alle ruimte om neer te strijken en wat werk te verzetten met de laptop en gedurende de dag even stoom uit af blazen (WIFI vrij beschikbaar). Kortom voor ieder wat wils; een plek, waar het echte havengevoel tot uiting komt.

[/read]

RDM Kantine 27 nov-24

Trouwen

De vernieuwde RDM Kantine is een prachtige industriële locatie te midden van de Rotterdamse Dokhaven. Op de plek waar vroeger de arbeiders van de RDM bijkwamen van noeste arbeid en hun boterham uit de trommel aten, kunt u nu ook trouwen, dineren en/of uw receptie of feest geven.

RDM Kantine 27 nov-73

Zaalverhuur

De RDM Kantine beschikt over twee ruimtes die tevens aan elkaar te schakelen zijn door de zware glazen met houten deuren aan industriële katrollen te openen.

Laat uw vergadering, bijeenkomst of evenement volledig verzorgen door de RDM Kantine.

Gehaktbal

Lunchpakket To Go

Geen tijd om uitgebreid te komen lunchen? Bij de RDM Kantine maken we ook lunches klaar om mee te nemen.