Trouwen

De vernieuwde RDM Kantine is een prachtige industriële locatie te midden van de Rotterdamse Dokhaven. Op de plek waar vroeger de arbeiders van de RDM bijkwamen van noeste arbeid en hun boterham uit de trommel aten, kunt u nu ook trouwen, dineren en/of uw receptie of feest geven.

Bij mooi weer kunt u ervoor kiezen de huwelijksvoltrekking (gedeeltelijk) buiten te laten plaatsvinden, of eventueel de  taart aan te snijden, samen te proosten of uw receptie te houden. Uw gasten worden getrakteerd op een fenomenaal uitzicht! U kunt de beleving van de haven zelfs uitbreiden door de gasten te laten arriveren met de watertaxi of waterbus.

Impressie

RDM Kantine 4 nov filter-6
RDM Kantine 27 nov-54
RDM Kantine 27 nov-26
RDM Kantine 4 nov-43
RDM Kantine 4 nov-27
DSC_0475
RDM Kantine 27 nov-72
RDM Kantine 4 nov filter-5

De zalen

De RDM Kantine beschikt over twee ruimtes die tevens aan elkaar te schakelen zijn door de zware glazen met houten deuren aan industriële katrollen te openen. Zo kunnen wij voor u een leuke dans / zit combinatie creëren tijdens uw receptie of feest maar ook de ruimte knusser maken voor uw diner of huwelijksceremonie. Bij mooi weer kan de ceremonie ook op de pier plaats vinden. Het verleden van RDM is hier voelbaar. De industriële look en feel zijn behouden gebleven, maar met een eigentijdse twist.

Bent u het bruidspaar dat op zoek is naar een vernieuwende locatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Capaciteit

* Dit is slechts een indicatie van de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Huwelijksnacht

Sluit een fantastische dag af met een overnachting bij boutique hotel Quartier du Port. Tip: gebruik de watertaxi voor het heen en weer pendelen tussen het hotel en RDM Kantine.

Diner op maat

Niet kunnen kiezen? Met een lopend buffet kan iedereen zelf opscheppen en de hoeveelheid bepalen. Vooral ook handig bij grote groepen.

Broodjes
kabeljauw_NC__02

Een gangendiner of walking dinner met uw daggasten of het gehele gezelschap? Alles is bij ons mogelijk.