Welkom bij de RDM Kantine

Ontmoet, kom en beleef zelf de unieke sfeer

Ontmoeten, kom en beleef zelf de unieke sfeer van de RDM Kantine!

Bij RDM Kantine is het ontmoeten onder het genot van een goede kop koffie, smaakvol lunchgerecht of een gezellige borrel. De groeiende RDM Campus had al langer behoefte aan een representatieve ontmoetingsplek en vooral een stek voor een lekkere, gezonde hap en een goede kop koffie.

Op de plek waar vroeger metaalbewerkers e.a. van RDM bijkwamen van noeste arbeid en hun boterham uit de trommel aten, staan nu spijzen en dranken die deels in de Hoeksche Waard worden geproduceerd. Een bewuste keuze om concrete invulling te geven aan de RDM Campus visie over duurzaamheid.

RDM Kantine is niet enkel een plek voor de hedendaagse ‘arbeiders‘ op RDM. Het is juist voor iedereen; bedrijven uit de omgeving, bezoeker, student, toerist, fietser, en natuurlijk voor de echte Rotterdammer. Van zakelijke afspraak of een overleg met je collega tot een amicale ontmoeting met kennissen. Verder is er alle ruimte om neer te strijken en wat werk te verzetten met de laptop en gedurende de dag even stoom uit af blazen (WIFI vrij beschikbaar). Kortom voor ieder wat wils; een plek, waar het echte havengevoel tot uiting komt.